katter

Häromdan var vi upp till våra vänner och fotade deras katter. 
Två katter som abslout inte ville göra som jag ville att de skulle göra. 
Men vem har sagt att det ska vara lätt att fota djur ? Det är deras charm och jag gillar att de inte alltid gör som man vill. Det är kanske därför jag tycker så mycket om att fota djur och barn. 




 
 



Kommentarer
Postat av: Frida

Hejsan! Måste bara fråga vad du använder dig av för redigeringsteknik när du byter färg på bakgrunder? Nu har jag bara kikat på dina bilder via telefonen, men urklippningen ser väldigt välgjort ut!

Svar: Anledningen till att det ser väldigt välgjort ut är för att jag har inte bytt färg på bakgrunden med hjälp av redigeringsteknik. Inte på katterna iaf. De få bilder jag lagt in annan bakrund på är i photshop och då jobbar jag i många lager för att de ska bli bra.
fotografpaulina.blogg.se

2013-02-19 @ 18:26:48 | URL: http://rajdich.blogg.se
Postat av: Frida

Okej :) tyckte alla dina bilder såg välredigerade ut. Du får gärna publicera lite tekniktips på hur man byter bakgrunder osv i photoshop :)

2013-02-28 @ 16:00:23 | URL: http://Www.rajdich.blogg.se
Postat av: Ida

Fotar själv och nyfiuken på din redigeringsteknik med bakgrunderna... MEN!!! DEN VITA KATTEN FÅR INTE VARA I SVARTVITT!!!!!!!!!!

Sorry för stortexten men den vita katten är vacker och speciell pga dess olika ögon om den är så på riktigt vill säga så det får inte göras svartvitt då tappar den sin charm och det som gör att man inte vill sluta titta på den!

Annars kanonfina bilder :)

Svar: Nu förstår jag inte riktigt vad du menar med redigerings teknik med bakgrunderna. Jag har inte gjort något mer än att sudda ut dom lite ev ljusat upp dom.

Jag kan hålla med om att den vita katten inte fungerar i svart vitt. Och hans ögon ser ut så där, inget jag redigerat el fuskat dit ;)
Jag försöker hålla bilderna så naturliga som det bara går och använder mig oftast bara av enklare redigering.
fotografpaulina.blogg.se

2013-05-09 @ 21:37:07 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: